Nieuws Technische problemen Lees verder

De grote BNNVARA Elektronische Afval Strijd

20.08.2020

Zaterdag 5 september is het zo ver: De Grote Elektronische Afval Strijd. Wie haalt de meeste elektronische apparaten op; de Grollenaren of de Lichtenvoordenaren? 

Kom het inleveren bij Aktief Zuidgang 1!! (natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor je klaar met iets lekkers) 


Onder de bezielende leiding van Sahil Amar Aïsa van Make Holland Great Again neemt team Groenlo het op tegen Frank van der Lende & Eva Koreman van Welkom bij de Club ook wel: team Lichtenvoorde. Het dorp dat het meeste oude elektronica ophaalt wint. Groenlo moet natuurlijk winnen. Daarom is het van belang dat alle Grollenaren op zaterdag 5 september tussen 10:00 – 16:00 hun kapotte- of ongebruikte elektronisch afval inleveren op de Maliebaan 14 te Groenlo of natuurlijk bij onze winkel aan de Zuidgang 1. 

 Vanwege de waardevolle- en schaarse grondstoffen in deze oude apparaten is het van groot belang dat deze goed worden ingeleverd! Dus heeft u nog kapotte- of oude telefoons, laptops, haardrogers, magnetrons, elektrische tandenborstels (kortom alle apparaten met een stekker of batterij maar geenlampen en losse batterijen) thuis liggen, lever deze dan in.

We rekenen op jullie 5 september. Be Great en Safe the planeet!