Nieuws AKTIEF SLUIT TIJDELIJK DE DEUREN Lees verder

Vacature leidinggevende kledingsortering

06.01.2021

Kringloop Aktief met vestigingen in Winterswijk, Groenlo, Gendringen en Doetinchem is een modern kringloopbedrijf. Ons doel is een bijdrage te leveren aan een beter milieu en het bieden van kans op werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn op zoek naar een

Unit hoofd kledingsortering Gendringen m/v (38 uur per week)

Ben jij klant- en mensgericht ingesteld? Heb jij affiniteit met kleding, textiel en schoenen? (textiel in het algemeen) Je hebt kennis van prijzen en merken in de textielbranche? Heb je gevoel voor de verkoopmogelijkheden van textiel? Vind je het ook een uitdaging om steeds iets nieuws te bedenken omtrent textiel  samen met je naaste collega’s en de collega’s uit de winkel? Dan is Aktief op zoek naar jou!

WAT JE GAAT DOEN

Als Unit hoofd van de kledinghal neem je een belangrijke plaats in. Als coachend meewerkend leidinggevende bepaal je samen met jouw collega’s  de kwaliteitscriteria van de te sorteren kleding, textiel en schoenen. Specifieke kennis van de kleding, textiel  en schoenen branche is dan ook nodig. Je beheert de voorraad en verdeelt de textiel naar de winkels. Je moet  fysiek in staat zijn om actief mee te werken in het totale proces.

Je ondersteunt je collega’s in de winkels, brengt regelmatig een bezoek aan hen en zo nodig geef je hen advies over de presentatie en geeft verkooptips.

WIE WIJ ZOEKEN

Omgaan met mensen zit in je bloed en je staat stevig in je schoenen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het samenwerken, het inwerken en begeleiden van mensen die het soms lastig vinden de juiste manier van samenwerken te vinden. Als de kleding  binnen komt help je mee met het lossen en laden van de vervoerders.  In bezit zijn van een  heftruckcertificaat of bereid om deze te behalen is een pre. Ook met licht administratief werk heb je geen moeite, enige kennis van Word en Exel is een pre.

We beginnen met een tijdelijk contract. Het is uitdrukkelijk onze bedoeling om je alle mogelijkheden te bieden om op termijn door te groeien naar een contract voor onbepaalde tijd. Wij volgen het handboek en de salarisschalen van de BKN. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.216,75 en maximaal € 2.634,03 bruto per maand bij 38 uur.

OVER AKTIEF

Aktief is een zelfstandige maatschappelijke onderneming. Wij zorgen voor een milieubewust hergebruik van goederen en het recyclen van materialen. Met onze vestigingen in Winterswijk, Groenlo, Gendringen en Doetinchem zijn we hét kringloopbedrijf in de Achterhoek. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze corebusiness.

Ons doel is om zo weinig mogelijk spullen naar de verbrandingsoven te laten gaan en met een hergebruikpercentage van ruim 80% slagen wij daar ook goed in. De werkzaamheden verrichten wij met 200 medewerkers waarvan een deel werkzoekende is.

Voor mensen die al langere tijd geen werk meer hebben is het nog steeds lastig om aan de slag te komen. Door bij ons te werken worden werknemersvaardigheden opgedaan of behouden maar net zo belangrijk weer meer zelfvertrouwen en plezier aan werken want werken is toch vaak de enige en beste manier om aan een baan te komen. We kunnen deze mensen helpen dankzij de goederen die wij ontvangen. Hoe meer goederen hoe meer mensen wij een kans kunnen bieden om uit te stromen naar een betaalde baan.

Wij zijn door de branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland gecertificeerd. Voor het begeleiden van mensen zijn wij PSO 30+ gecertificeerd. Ook zijn wij, als enige kringloopwinkel in Nederland, Microsoft refurbish dealer.

REAGEREN

Herken jij jezelf in deze vacature, dan maken we graag kennis met je! Mail je motivatie en cv voor 1 maart a.s. naar de vestigingsleidster Gonny Pastoor. Haar mailadres is g.pastoor@aktief-groep.nl en als je vragen hebt kun je haar ook bellen op 0314 – 33 09 80.