Nieuws Reserveer hier je eigen tijd om exclusief te shoppen Lees verder

Aktief sluit gedeeltelijk de deuren door het extreme weer

08.02.2021

Vanaf woensdag 10 februari werken wij met een beperkte bezetting en is alleen de inname geopend voor het brengen van spullen.

Tot en met vrijdag 12 februari ligt het vervoer stil. Wij zijn heel blij dat je ons je spullen gunt en vinden het ook heel vervelend dat het nu zo gaat. We hopen dat we vanaf maandag 15 februari weer veilig de weg op kunnen. Maar ook dan geldt dat de veiligheid van iedereen voorop staat. Het kan dus zijn dat onze chauffeur het niet veilig vindt om jouw straat in te rijden. Omdat lopen met allerlei spullen in de hand ook niet veilig is maken we een nieuwe afspraak met je. Onze planning neemt dan contact met je op.

Op voorhand al excuus voor dit ongemak maar veiligheid staat voorop. Wij danken je voor je begrip.