Nieuws Weer bijna normaal open!! Lees verder

Weer bijna normaal open!!

21.04.2021

YES!

Het kan weer: gewoon spontaan naar de Kringloop als je er zin in hebt of dringend om iets verlegen zit. Een afspraak maken en een tijdslot boeken hoeft niet meer. Hoe fijn is dat?! Wij zijn er in ieder geval heel blij mee.

Wel mogen we nog niet heel veel mensen toelaten. Met een vast aantal mandjes en winkelwagens houden we bij hoeveel klanten er binnen zijn. Daarom dient elke klant bij de ingang een mandje of karretje te pakken. Zijn ze allemaal in gebruik, dan zal er even gewacht moeten worden tot er weer een klant de winkel verlaat. Op die manier houden we het voor iedereen veilig en verantwoord en hopen we zo gauw mogelijk weer helemaal naar het oude normaal te kunnen.

Uiteraard blijft een mondkapje nu nog verplicht en ook de andere coronaregels (afstand houden, blijf thuis bij klachten enz.) gelden nog. Maar je kunt dus weer ‘gewoon’ langs komen, dat is al heel prettig.  

Voor de Corona winkelregels