Nieuws Onze nieuwe Open Hiring functies zijn..: Lees verder

Functies Open Hiring

12.11.2021

Open Hiring is een totaal nieuwe manier van solliciteren. Hierbij worden geen sollicitatiegesprekken gevoerd en ook geen vragen over je arbeidsverleden gesteld.

Het principe is eenvoudig. Ben jij werkzoekende en wil je in aanmerking komen voor een functie, kom dan naar een van onze vestigingen waar een vacature uitstaat en schrijf je in. Als je aan de beurt bent, ga je aan de slag en word je beoordeeld op wat je presteert op de werkvloer.

Met de nieuwe baan kun je als Open Hiring-werknemer een vast, regulier inkomen verwerven. Iedereen die start, krijgt dezelfde voorwaarden als alle werknemers. Dit kan betekenen dat er met een tijdelijk contract gestart wordt, zolang er maar perspectief is uitzicht is op een vast dienstverband. 

Op dit moment hebben we de vacature:

Winkelmedewerker Gendringen