Nieuws Werken bij een sociale ondernemer met passie voor het milieu Lees verder

Spijkerstofmarkt bij alle winkels op zaterdag 24 juni

15.05.2023

Op zaterdag 24 juni houden we een Spijkerstofmarkt bij de vier winkels van onze organisatie. Iedereen kan gratis een kraam krijgen om mee te doen. De opbrengst van de kraam is geheel voor jou!  

Wat kun je op de Spijkerstofmarkt verkopen? Tweedehands spijkerkleding uiteraard. Maar ook: kussens, poppetjes, fröbels en allerlei geknutselde spullen met spijkerstof als basismateriaal. Maakt niet uit wat er verkocht wordt, als het het maar herkenbaar is als spijkerstof/jeans. Heb je graag spijkerstof nodig om dingen voor de markt maken? Dan kun je dat voor een euro per kilo bij ons kopen.  

De spijkerkleding bestaat nu 150 jaar. Maar omdat het maken van bijvoorbeeld een spijkerbroek 10.000 liter water kost, vinden wij van Aktief dat spijkerstof veel langer in roulatie zou moeten blijven. Vandaar ons idee voor deze markt. Geef de spijkerstof een tweede of derde leven! 

Heb je interesse om mee te doen? Opgave kan tot 3 juni in de winkel van je keuze.