Nieuws Werken bij een sociale ondernemer met passie voor het milieu Lees verder

Gendringen start op 1 november met de Sinterklaas en Kerst

16.10.2023

Ons kleurenthema bestaat dit jaar uit: zwart, wit, zilver en groen, deze kleuren komen dus ook veel terug in onze collectie. We hebben het afgelopen jaar weer de leukste spullen opgespaard, denk hierbij aan kerstballen, slingers, onderdelen voor de kerstdorpjes, kerstverlichting en nog veel meer.

 Op 11 november staat er een kraam waar erwtensoep en broodjes knakworst te koop zijn voor een klein prijsje.

 

Je zelf geknutselde schoen zetten voor sinterklaas 

Haal de kleurplaat in de winkel (v.a. 19 november) en breng hem voor 1 december naar ons toe, zodat de Sint er wat lekkers in kan doen. 2 december komt Piet langs en kun je jou gevulde schoen ophalen.

Vergeet niet je naam en telefoonnummer op de schoen te zetten.

(Je schoen zetten kan t/m 8 jaar. Je schoen ophalen is mogelijk v.a. 2 december)