Muziekdag Doetinchem 20 mei

Op zaterdag 20 mei is er een ruime keuze aan vinyl, cd’s en dvd’s die speciaal voor deze dag verzameld zijn.

Als u het een en ander verzameld heeft wilt u dit natuurlijk ook thuis afspelen/bekijken. Dat kan, want er is een groot assortiment aan dvd spelers, versterkers, tuners, cd spelers, tv’s en ander audio.

Wilt u zelf muziek maken? Ook dat kan! Er zijn diverse instrumenten en toebehoren te koop.

Dit jaar hebben wij speciale aandacht voor het fenomeen Piratenmuziek. Hiervoor is speciaal een hoek in de winkel ingericht. Ook hebben wij een deskundige  gast, Hugo Heideman hij komt zijn boek: Geheime zenders in de Achterhoek promoten en verkopen. Hugo was zelf jaren lang Etherpiraat, later werd hij bekend door zijn bijdrages aan radio Ideaal. Dus ideaal voor de fans van de piratenzenders om elkaar te ontmoeten en onder genot van een kopje koffie of thee over de goede oude  tijd met elkaar te kletsen.

Door de winkel heen hangt/staan er diverse wanddecoraties  met als thema muziek. Ook zijn er boeken met het thema muziek te vinden in de winkel.

Net als de vorige muziekdag zal ook weer kunst voor aan de wand en kunstboeken te koop zijn.

Wordt u een beetje moe van al het kijken? Geniet dan onder het genot van een kopje koffie/thee of limonade van onze  live muziek, de band Mid-live. Zij spelen voor u een mix van evergreens, country en Ierse folksongs, ook een jazzy intermezzo gaan ze niet uit de weg, dit  gedurende de hele dag met korte pauzes.

 Als u trek krijgt van al het winkelen zijn er vers gemaakte Turkse Pizza’s te koop. Tip: natuurlijk kunt u deze ook mee naar huis  nemen zodat u niet meer hoeft te koken en kunt genieten van al het moois dat u heeft gekocht.