Nationale Kringloopdag Zaterdag 7 oktober

Het thema van de Nationale Kringloop dag is dit jaar ‘Feest!’

Doetinchem Gildenstraat 43
 

Het thema van de Nationale Kringloopdag is dit jaar ‘Feest!’. Dat is ook in onze winkel in Doetinchem goed te merken; het ziet er allemaal heel feestelijk uit, je komt vanaf de parkeerplaats eigenlijk al in feeststemming.

U heeft uw eigen feestje bij vertrek; iedere (betalende) klant mag een zwieper aan het Rad van Avontuur geven. En met een beetje geluk maakt u kans op een heerlijke appeltaart, 10 % korting of een cadeautje.

Maar tussen aankomst en vertrek is het natuurlijk verrassend winkelen,  voor een feestelijke prijs.

Ook kunt u zich voor 20 euro opgeven voor een workshop stippen. Gezellig om te doen, een feestje dus. De workshop begint om 13.00 uur en duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur. Natuurlijk mag u uw eigen stipwerk mee naar huis nemen.

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar h.korts@aktief-groep.nl

Of bellen naar de winkel 0314-325869  let op vol = vol

Natuurlijk mag een gratis kopje koffie, thee of ranja niet ontbreken, en om het feest helemaal af te maken is er ook nog iets lekkers bij.

Winterswijk Handelscentrum 6
 

Buiten is het feest op het plein. Met veel ballonnen en slingers. Springkussen buiten voor de kinderen en een grote Pinata gevuld met snoep. Broodje hamburger voor € 1,-  met of zonder uitjes en saus.

Rad van Fortuin: een draai aan het Rad van Fortuin levert u altijd een prijs op.

De hele dag kunt u genieten van de Bunkies en we zorgen ervoor dat u zelfs een dansje kunt wagen. Wij gaan een stoelendans houden, dit i.s.m. de Bunkies.

Feestkleding voor alle soorten feestjes, van foute party’s tot gala-avonden.

Binnen zorgen wij voor een feestelijke cocktail, op non-alcoholische basis. En er zullen vingerhapjes zijn.

In het magazijn staan  de mooiste en uniekste spulletjes geëtaleerd. Oude en nieuwe spulletjes die op een feestelijke manier een tweede, derde of misschien wel een tiende kans krijgen. Het magazijn is open. 

 

Gendringen Nijverheidsweg 22a
 

Het thema van de Nationale Kringloopdag
is dit jaar ‘Feest!’. Dat is ook in onze winkel in Gendringen goed te merken; het ziet er allemaal heel feestelijk uit, je komt vanaf de parkeerplaats eigenlijk al in feeststemming.

U heeft uw eigen feestje bij vertrek; iedere (betalende) klant mag een zwieper aan het Rad van Avontuur geven. En met een beetje geluk maakt u kans op een heerlijke appeltaart, 10 % korting of een cadeautje.

Maar tussen aankomst en vertrek is het natuurlijk verrassend winkelen,  voor een feestelijke prijs.

Ook hebben wij een feestelijke groep  dames van Stitch en Bitch bij ons. Stitch ’n Bitch groepen
(vrij vertaald: Breien en Beppen) rijzen overal ter wereld als paddenstoelen uit de grond. Breien, haken en spinnen is dan ook weer helemaal in. Wat blijkt; veel mensen willen het leren.

Heeft iemand een probleem met een patroon kunnen we daar bij helpen, of wil iemand leren haken, breien dan kan dat.

Stitch ‘n Bitch komt  met een kleine groep breisters, haaksters en  evt. spinsters en maken er een gezellige dag van.

Op 7 oktober van 10.30 tot 16.00 is er geen workshop, maar iedereen kan met een werkje langs komen en meedoen. Geheel vrij dus.

Daarbij mag een gratis kopje koffie, thee of ranja niet ontbreken, en om het feest helemaal af te maken is er ook nog iets lekkers bij.

Groenlo Zuidgang 1a
 

Het thema van de Nationale Kringloopdag
is dit jaar ‘Feest!’. Dat is ook in onze winkel
n Groenlo goed te merken: het ziet er
allemaal heel feestelijk uit, je komt vanaf de parkeerplaats eigenlijk al in feeststemming.
Het toppunt van feestelijkheid is misschien
wel bij het vertrek. Iedere (betalende)
klant dan mag een zwieper aan het Rad van Avontuur geven. En dat is altijd prijs: een maak-het-zelf-vlaai, 10 % korting of een cadeautje.

Maar tussen aankomst en vertrek is het natuurlijk feestelijk winkelen. We hebben feestkleding, sieraden, prachtige boeken, handige huishouddingetjes, heel veel interessante curiosa en natuurlijk de gebruikelijke collectie.  

Lang winkelen maakt vaak een beetje hongerig, maar daar zijn we op voorbereid.
 

De Grolse medewerkers hebben culinaire hoogstandjes gemaakt uit hun land van herkomst. Feestelijke hapjes naar recepten uit Ethiopië, Eritrea, Irak, Polen, Filipijnen, Brazilië en Nederland zijn gratis te proeven.

Kinderen kunnen een smakelijke chips-slinger maken en koffie, thee en ranja zijn ook gratis.