Veel gestelde vragen

Welke artikelen kan ik via de website kopen?
U kunt alle artikelen die op onze website staan kopen.

Hoe kan ik bestellen?
Bij elk artikel kunt u, door gebruik te maken van de knop "Bestellen”, per mail aangeven dat u een artikel wilt kopen. Wij kijken of het artikel nog voorradig is. Wij sturen u hierover een bevestiging en zetten het artikel voor u apart. Per mail ontvangt u van ons een factuur. Na betaling versturen wij het artikel.

Wordt elk artikel verstuurd?
Artikelen die voldoen aan de voorwaarden van TNT Zekerpakket worden verstuurd. Deze voorwaarden zijn o.a. maximaal 30 kg en de maximale afmeting is 140x78x50 cm.

Kan ik een artikel ook ophalen?
U kunt een artikel ook ophalen maar dan moet u dat wel duidelijk vermelden bij uw bestelling. U ontvangt dan een mail van ons terug. In deze mail staat of het artikel nog voorradig is en wanneer het artikel voor u klaar staat. Na 1 week wordt het artikel weer in de winkel gezet.

Als het een groot artikel is kunt u onze aanhanger lenen. Klik hier voor de voorwaarden.

Kan het artikel worden bezorgd?
Wij bezorgen tegen betaling en alleen in de Achterhoek.

Kan ik een artikel ook ophalen in een andere winkel van Aktief?
Ja, dat kan maar houdt u er rekening mee dat wij geen dagelijks vervoer tussen de vestigingen hebben. Het kan dus even duren voordat een artikel in een andere vestiging is.

Bijdrage in de verzendkosten
Om misverstanden te voorkomen versturen wij de artikelen onder de TNT pakketvoorwaarden. De artikelen zijn verzekerd, worden sneller bezorgd, kunnen na de tweede aanbieding ook worden afgehaald op het postkantoor en er wordt ook om een ontvangstbevestiging gevraagd. De verzendkosten hiervoor zijn terug te vinden op de website van TNT onder “Aangetekend pakket” en zijn afhankelijk van het gewicht.

Algemeen
Wij doen onze uiterste best de website actueel te houden maar het kan zijn dat het product net is verkocht. U kunt geen rechten claimen aan de productendatabase. Alle producten zijn gebruikt. Wij geven, tenzij anders vermeld, geen garantie op de producten. Verder verwijzen wij u naar onze disclaimer.


Voor andere vragen verwijzen wij u naar “Verkoop- en leveringsvoorwaarden webwinkel en veiling”.