Nieuws Vrijdag 10 februari is het warmetruiendag in Winterswijk. Lees verder

Winterswijk: verkoopmedewerker

Hé toekomstige held! Ben jij graag onder de mensen? Wil jij onze klanten in de watten leggen? En geef jij samen met jouw nieuwe collega’s onze producten een tweede kans? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij hebben namelijk een plekje vrij voor een Verkoopmedewerker in onze winkel in Winterswijk!

Ons werk bij Kringloop Aktief draait om mensen én het milieu. Wij zorgen ervoor dat spullen niet onnodig worden weggegooid, maar een tweede kans krijgen. Zo kunnen veel meer mensen er plezier van hebben! Die spullen worden opgehaald, verwerkt en verkocht door ongeveer 60 enthousiaste collega’s. En wellicht ben jij straks onderdeel van ons mooie team!

Als Verkoopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor een belangrijke stap in dit proces: zorgen klanten enthousiast de deur uit gaan met hun nieuwste aankoop! Om daarvoor te zorgen, houd jij je bezig met:

Ben jij klantvriendelijk en collegiaal? Vind jij het geen probleem om af en toe op een zaterdag te werken? En ben jij 24 tot 32 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Hendrien!

Je kunt haar bellen of mailen, of kom gezellig langs in één van onze winkels! (Bel dan wel even van tevoren, dan weet je zeker dat Hendrien er is!)

Haar contactgegevens zijn:

h.floors@aktief-groep.nl

0613104841

We kijken uit naar je komst!