Nieuws Werken bij een sociale ondernemer met passie voor het milieu Lees verder

Groenlo: VERKOOPMEDEWERKER (M/V)

Groenlo: VERKOOPMEDEWERKER (M/V)
 
Ben jij graag onder de mensen? Wil jij onze klanten in de watten leggen? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben namelijk een plekje vrij voor een verkoopmedewerker in Groenlo (M/V, betaald, 32-38 uur per week).
 
Ons werk draait om mensen én het milieu. Wij zorgen ervoor dat spullen niet onnodig worden weggegooid, maar een tweede kans krijgen. Zo kunnen veel meer mensen er plezier van hebben! Die spullen worden opgehaald, verwerkt en verkocht door zo'n 50 enthousiaste medewerkers van team Aktief Groenlo. En misschien hoor jij daar binnenkort ook bij.
 
Als verkoopmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een belangrijke (eind-)schakel in het proces: je zorgt dat klanten tevreden de deur uitgaan met hun nieuwe aankoop.
Daarom houd jij je bezig met:
 
- Het inrichten van de winkel waardoor alle artikelen goed tot hun recht komen
- Het aanspreken van klanten, hen helpen waar nodig
- Het bedienen van de kassa.
 
Ben jij klantvriendelijk en collegiaal? Vind jij het geen probleem om op zaterdag te werken? En ben je 32 tot 38 uur beschikbaar? Neem dan contact op met Hendrien. Je kunt haar bellen op 06 1310 4841, of mail naar h.floors@aktief-groep.nl Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook (bel dan wel even van tevoren of Hendrien aanwezig is).